Kolme miestä teki sen kimpussa töitä koko aamupäivän. Nyt se on lopulta viety pois. Sen takaa ja alta paljastui ties mitä, mutta uutta laattaa kehiin.  Vedet toimii, mutta suihkuun ei kuitenkaan pääse.

On erittäin kiva kun keittiössä voi nyt touhuta. Samoin uusi vessanpytty on paikallaan. Jospa tämä joskus, vaikka tällä hetkellä on  läpiväsynyt, masentunut ja itkuinen olo.

**********************

Taas oli kuitenkin mokattu - tahallaanko. Miehet olivat laskeneet huolimattomasti vettä poistetun ammeen alle. Ja sitä ei ollut ihan vähän. Olen sen nyt yrittänyt kuivailla pois. No, se nokkamies hiukka suuttui minulle. Enhän minä tiennyt, että he eivät olleet saaneet firmasta mitään tietoja siitä, mitä täällä pitäisi tehdä. Täällä kävi ensin työnjohtaja katsomassa ja arvioimassa. Luulin hänen välittäneen tiedon näille asentajille. Eipä kai ollut sitten tehty niin. Kun miehet tulivat aamulla, nokkamies kysyi minulta: "mitä haluat tehtävän?" Minä vastasin hänelle, että haluan VETTÄ. Tämä ei häntä miellyttänyt ja sitten alkoi kiukuttelu ja tylyily. No, pakkohan niiden oli tehdä se homma, mutta ei jäänyt kiva mieli siitä porukasta.

On aika vaikea tällä kielitaidolla vielä selvittää, että mihin laitetaan uusi johto ja mitä tehdään jo poistetulle kuparijohdolle -   miten keittiön viemärijohto pitää vetää kalusteiden sisällä ja miten tulovedet vedetään uusiin kalusteisiin. Kuvittelin kyllä koko ajan, että se kuuluu asentajien tietää siihen tarjoukseen, jonka he minulle antoivat. Ja kävihän täällä työnjohtaja katsomassa etukäteen - ei kai nyt vanha suomalainen hullu nainen voi sanoa asentajille että putki tuosta ulos ja tuosta poikki ja tuosta uutta tilalle ja tuo tuosta tuonne. Mutta sen minäkin ymmärrän, että tahallaan jättivät vettä juoksemaan lattialle. Kun he ilmoittivat lähtevänsä kauppaan, olivat jättäneet taas kylpyhuoneessa putket tulpittamatta, ja sieltäkin sitten tuli vettä lattialle. Onkohan se niin, että jos asiakkaana on vanha ja rupsahtanut nainen ja vielä suomalainen, niin työn jälki voi olla mitä vaan.....