Ei siinä mennytkään kuin puolisen vuotta. Sai odotella siivoustaan tuo "väike tuba" = pieni huone  = vaatehuone.

Muuttoni tänne Tallinnaan oli lievästi sanoen kaoottinen. Olin juuri tullut torstaina noin kolmen viikon junamatkalta Siperian, Mongolian halki Kiinaan ja sieltä Suomeen. Seuraavana sunnuntaina piti lähteä muuttokuorman kanssa Tallinnaan ja uuteen kotiin.

Oli aikamoinen kaaos koko touhu. Kuinka siitä selvittiin? En vieläkään osaa sanoa.

Vaatehuone oli sitten sellainen viimeinen kaatopaikka, jonne heittelin kaikki mustat muovisäkit täynnä villoja, lankoja ja kaikenlaisia käsityötarvikkeita, joita ei siinä muuton tohinassa muuallekaan osannut laittaa. Siellä ne sitten ovat viruneet liki puoli vuotta. Vaatehuone on ihanan tilava, siellä on hyvät tangot vaatteille, mukavat hyllyt kaikelle muulle.... mutta se sekasotku, joka siellä on vallinnut viimeiset puoli vuotta! Taivas varjele!

Nyt sitten sain päännouseman, että vaatehuone uuteen ryhtiin! Ja tulihan se. Siis sillä tavalla, että kaikki sieltä kannettiin ulos, kumottiin sängyn päälle ja siitä sitten oli parasta ruveta lajiittelemaan ja järjestelmään,  jos mieli nukkua omassa sängyssä.

Meni siinä kyllä pari päivää ennen kuin kaikki tänään oli valmista. Roskiin vietävää tavaraa oli enemmän kuin lääkäri määrää. Ne sitten eteiseen odottamaan. Ja hyvinhän sekin meni!

Kiitos iki-ihanan Raissan, joka tuli viikkosiivoukselle. Hän kävi läpi jokaisen roskapussukkani, valikoi ja järjesteli ja otti jotain itselleenkin, mikä nyt sattui miellyttämään. Ja näin me siivosimme sen "väike toan" ja sen kunniaksi keitin kahvit ja kahvin kanssa otimme ihan hiukka Pirita-likööriä, katselimme Järveä ja ihailimme maisemaa. Aurinko paistoi, järvi suli ihan silmissä ja meillä oli kummallakin hyvä olla! Hieno päivä! Väike tuba on kunnossa, päike paistab, mikä on ollessa!

Ja vielä kun Suomesta on tulossa vieraita! Mikäs on ollessa!