No ei tietystikään. Käydessäni tänään ärrällä, huomasin, että siellä oli myös viiniä myynnissä. Niin muuten oli kukkakaupassakin! Ja kaikista ruokakaupoista saa melkein mitä vaan - siis ruuan lisäksi.

Onko tuo nyt sen hienompi tai huonompi asia - sillä väliä. En ole kyllä törmännyt yhteenkään örveltäjään täällä. Keskustassa tietty on, mutta taitavat olla jotain muuta kansalaisuutta kuin eestiläisiä. Miksiköhän se pitää Suomessa olla niin tiukasti säädeltyä? Olisiko mahdollista, että jos tuo säätely poistettaisiin niin joko tilanne riistäytyisi käsistä tai sitten vähitellen tasoittuisi.  Tiedä häntä.

Tänään on kylppäriä vielä purettu ja laatoitettu. Tekemälläkään siitä ei saa uuden veroista, ehkä siisti kuitenkin. Onhan selvääkin selvempää, että vanha neukkutalo on vanha neukkutalo ja kaikki on tehty ryssäksi. Mutta - minäpä aionkin nyt nauttia aivan muista asioista kuin siitä, onko tuo seinä aivan vaaterissa, onko tapetti jokapaikasta sileästi seinässä, onko lattialista aivan kohdallaan, ovenkarmeista puhumattakaan, miten tuolla kylppärissä menee vesijohdot ja putket ja silleen. Ehkä nautin muuten olostani.

Jos olisin nuorempi, olisin ehkä voinut laittaa koko huushollin uuteen uskoon ja seinät suoriksi ja lattialistat järjestykseen. Mutta ne eivät nyt ole aivan niitä ensimmäisiä asioita tässä elämässä, joiden kuuluu olla jämptisti kohdallaan!