Nyt on siis edetty sunnuntaihin. Kylppäriä laatoitettiin. Ihan hyvin muuten, mutta sitten huomattiin, että suihku pissasi hiljalleen alleen ja sitten lisäksi yksi vesijohtoliitin teki  samaa. Saumaa siinä sitten laatoituksia! Eikä siinä tietysti kaikki. Kun on alamäki niin antaa mennä vaan... Ne "tulpitettiin sitten pienillä hedelmäpusseilla (muovisellaisilla) ja lattialle laitettiin jokin pieni astia keräämään vettä.

Välillä pitää levätä ja nauttia ihan oikea korvapuustikahvit ( tietysti tässä tilanteessa kaupan pakastealtaasta), mutta paistoinpahan ensimmäiset omassa uunissa!

 Siinä juotiin kahvia ja rupateltiin enkä minäkään tajunnut, että Arvo livahti kylppäriin. Siellä oli ämpäri täynnä vettä, jota piti käyttää siihen laatoitusjuttuun. Arvohan on aina ollut kiinnostunut vedestä, ei hän voinut vastustaa tuon ämpärin kaatamista lattialle ja sitten tutkia sitä mitä se  onkaan niellyt!

Nyt kylppäri on lukittu ja kuivuu huomiseen. Jos oikein hyvin käy, huomenna tulevat putkimiehet, laittavat putket seinästä suihkuun ja suihkualtaan lattiasta viemäriin, suihkuallas paikalleen, suihkualtaan ovet paikalleen, pyykkikone seinään kiinni ja toimimaan..

En kuitenkaan usko, että näin tapahtuu. Ei vielä huomenna, mutta   onneksi savetteja riittää ja kokemusta junalla halki Siperian on......     ei suihkua neljään päivään.... ja  savetteja riittää....