Kyllä on täällä taas entistä sekavampaa.

Mutta oli aivan ihanaa kun Kaitsu käväisi täällä viikonlopulla. Virkisti mieltä ja Kaitsun rauhallinen asenne valoi minuunkin uskoa siihen, että vielä tästä joskus tulee kaunis ja mukava koti.

Kävimme Kaitsun kanssa ostamassa tänne mm. suihkukaapin ja uuden vessanpytyn. Ne toimitettiin tänään täsmällisesti kuten oli sovittu. Mutta ehkä ihan kaikkea ei oltu sovittu aivan viimeisen päälle.
"Kotiinkuljetus" on mielestäni sitä, että kaikki tavarat kannetaan sisälle - siis kotiin asti. Mutta eipä ollutkaan. Kaveri kantoi tavarat alaeteiseen ja pyysi sitten vaan allekirjoituksen. Kaikki ok!
No, minä siinä sitten tavaroiden kanssa ihmettelin, että enhän minä näitä voi tuonne ylös ( 8. kerros) kantaa.....
"Ei ole minun työni - olisi pitänyt maksaa kotiinkuljetus!"
No mutta minähän luulin ja ymmärsin maksaneeni! TulistunutTulistunut

No, kyllähän se on niinkin että raha puhuu. Kun lupasin kaverille, että maksan hänelle, niin johan tavarat tulivat kotiin asti. Ymmärrän oikein hyvin, että yksin oli aika vaikeata niitä kantaa - mutta minä olisin joutunut jäämään alas eteiseen niitä vahtimaan ehkä yön yli ennen kuin ehkä olisin saanut jonkun avuksi.

Poika kantoi ylös, minä annoin tukun rahaa käteen ja hän livahti sukkelaan ulos.
Nyt minulla on siis täällä suurinpiirtein kaikki tarvittava:
keittiökalusteet, jääkaappipakastin, liesi, suihkukaappi, vessanpytty, ruokapöydän laudat ja tarvikkeet, tapetit......
Mutta urakka sen kun seisoo. Keittiöasentaja pilasi suuren erän kaappien ovista ja hyllyistä - ne joudutaan vaihtamaan, putkimiestä ei ole näkynyt, keittiön kaappeja ei ole asennettu, tapetteja ei ole laitettu, kylpyammetta ei ole viety pois, vessassa ei ole valoja....

Tällaista pientä laittoa kuten Kaitsukin facebookissa totesi! Nauraa

No, vaikeuksien kautta voittoon. Kun tämä kaikki sitten joskus on lopullisesti paikallaan, viimeisetkin viimeistelyt (sänkypeitot, verhot, lampun varjostimet, tuolien uudet päälliset, pöydän tarkkaan valittu pellavaliina, työhuoneen tarkkaan mitoitettu valaistus, kirjahyllyt mittatilaustyönä, kylpyhuoneen pyyhkeet

« Vastaus #179 : eilen kello 21:36 »
Vastaa lainatenLainaus Muokkaa viestiäMuokkaa Poista viestiPoista