Raisa komentoi:

"     Istu pöydän ääreen, ota paperi ja kynä. Tee lista niistä asioista, joita töissä käydessäsi et ehtinyt tekemään tai joille jäi liian vähän aikaa. Laita asiat kalenteriin liian tiukoilla aikatauluilla ja johan saat päiviisi kiirettä :) Voin auttaa muutamilla jutuilla, joita muistan sinun ainakin maininneen, että sitten kun... "

Hieno idea kerrassaan. Otin oitis ajatuksesta vaarin, istahdin pöydän ääreen ja mietin hetken. No, selvähän se - jokaiselle vuoden päivälle olen nyt lisännyt sen asian, joka ensimmäisenä tuli mieleen.

Aion myös toteuttaa sen!

Ja se on yksinkertaisesti:

 

PYJAMAPÄIVÄ!

Ja nyt muutaman tunnin aherruksen jälkeen voin lisätä toisenkin asian kalenteriin:  käsityöt..  Vaikka kaikki käsityötarvikkeet ovat ties missä pusseissa, iski himo tehdä jotain niin suuresti, että oli pakko kaivaa pusseja ja nyssyköitä saadakseen tehdä jotain. Ja löysinhän minä jotain. Sain juuri äsken tehtyä paverpol-tekniikalla tyttösen, joka istuu ja lukee lehteä. Se on siis yksinkertaisuudessaan ns. tekstiiliveistostekniikkaa. Vaikea selittää ja vielä vaikeampi laittaa kuvia, joista selviäisi. Mutta googlettamalla saa parhaiten selvää. Huomenna kunhan veistokseni on kovettunut, maalaan sen ja sitten se on valmis!