Tässä oli pitkä tauko kirjoitusten kanssa. Ei johtunut minusta vaan vuodatuksesta. Heillä oli joku suuri ongelma eikä päässyt tänne kirjoittamaan.

Muuten täällä elellään kuten ennenkin. Rauhaiseloa. Eläkeläisen päivät ovat aika samanlaisia = ei mitään erikoista.

Olen yllättänyt itseni! Vietän aika paljon aikaa parvekkeella, ja nimenomaan keittiön parvekkeella, koska siinä on kuin baaritiski, missä voipi istuskella ja katsella maailman menoa. Mitäpä sitten katselen?

Voi hyvät hyttykäiset! Jaksan seurata ohitse ajavia autoja ja bussipysäkin elämää:

 - "hei , tuon näin eilenkin, ja taasko ne ajelevat nuo loka-autot - meneeköhän tuokin nyt tuonne niiden terminaaliin - mitähän se tuokin pariskusta tuossa bussipysäkillä odottelee - menevätkö paikallisbussiin vai pitkänmatkan bussiin - taas tulee tuo liftaajapoika - on kyllä aika miehekkään näköinen - jokohan saa kohta kyydin - liftaa vaikka bussiinkin - ja usein saa kyydinkin - ja tuo poika odottelee tuttaviensa kyytiä ja puhuu puhelimeen koko ajan - ja eikös taas tuolla puun takana ole joku pissalla - voi tuota mummelia kun on raskaat ruokakassit kannettavana - onpa siinä vähäpukainen nuori neitonen - meneeköhän nuo tuossa rannalle aurinkoa ottamaan - nuo miehet menevät varmasti kalaan, mutta missä onget - onkohan niitä kokoontaitettavia malleja nykyään - tuo mies tulee kalasta - näyttää olevan kassi aika painava......................."

Onko minun myönnettävä että on tullut vanhuus ja höperyys????
surprise