Kaikenlaista turhaa tavaraa tulee - ja etenkin remontin keskellä. Minne niitä sitten laittelet? Minne laitat esim. edellisen asukkaan räjähtäneen keittiön lavuaarin. En minä vaan tiennyt.

Kun tässä olen tutustunut tähän elämään täällä meidän perällä, niin huomasin, että oivallinen kierrätyskeskus on aivan tuossa meidän molokin (siis roskiksen) vieressä. Sinne kiikutin senkin vanhan lavuaarin. Ei mennyt monta aikaa, kun sen oli joku korjannut pois. Sitten laitoin tyrkylle muutaman peilin, jotka myös edellinen asukas oli tänne jättänyt. Ajatellut varmaan, että minähän olenkin oikein peili-ihmisiä ja haluan itseäni jokaiselta puolelta ihailla! 

Ei mennyt taas aikaakaan, kun jokainen peili oli löytänyt uuden omistajn. Yhtenä päivänä sinne oli tuotu joku viherkasvi, jätetty siihen roskiksen viereen ja vielä niin, että helposti pääsit näkemään,  mitä nyt on tarjolla kierrätykseen. Sekin hävisi.

Tänään siellä oli pari muovikassia vaatteita ja jotain kankaita. Minullakin on yksi vanha talvitakki, joka varmaan huomenna saa uuden omistajan ja lämmittää tulevan talven pakkasilla. Ehkä kävelee joskus vastaankin....

Kerran olin viemässä roskia, minulla oli siinä kädessäni joku vanha kahvipannu. Siinä roskista tonki mummeli, jolla oli jonkinlainen tarkoitukseen vasiten tehty keppi, jolla hän tonki roskista sisältä. Kun hän näki kahvipannuni, ilman kysymättä hän oitis tempaisi sen itselleen. Kiitteli kyllä!

Meillä on siis tuo kierrätys järjestetty kätevästi ja ennen kaikkea ilman kustannuksia. Näinhän sen pitääkin olla - käyttökelpoiselle löytyy vielä uusiokäyttöä.