Neljän kissan kanssa on kaikenlaista olemista!

Hankalin on tietysti tuo pipa- ja kakipuoli. Hiekkalaatikkoa ei voi ajatellakaan. Koko huoneisto olisi kuin Saharan erämaa, koska hiekka kulkeutuu tassuissa ympäriinsä. Ei - älä luulekaan - sellainen katollinen hiekka-astia on kaikkein kauhein tässä sakissa. Sillä aikaa kun joku on siellä sisällä asioillaan, niin toinen kyttää oven edessä valmiina "antamaan tulpiin" tulijalle! Ei siis  onnistunut sekään.

Pelletit osoittautuivat myös hankaliksi, niistäkin kulkeutuu murua lattioille. Puhumattakaan niistä "hiekkahelmistä". Kaikki on kokeiltu. Jos  saisikin pojat  oppimaan siististi vessanpytylle  -  mutta  ovat jo liian vanhoja siihenkin.

No, täällä uudessa kodissa kun minulla on suihkukaappi, josta vesi menee suoraan viemäriin - niin siitähän tulikin oiva ratkaisu. Ja pojat hyväksyivät myös  aika nopeasti. Ensin piti hiukka tehdä kuivaharjoituksia entisen pipa-astian kanssa, mutta nyt on astiakin jo hylätty. Paperia vaan suihkukaapin lattialle, pojat käyvät siinä ja sitten paperit roskiin ja suihkulla perään. Siistiä jälkeä!

Ja että hyvää ruokahalua vaan! Jokainen kissanomistaja tuntee tämän ongelman tietty - mutta jokainen neljän kissan omistaja erittäinkin hyvin!