On tässä muuton keskellä joskus ennättänyt miettiä muutakin kuin tässä ja nyt - tilannetta.

Eräs ystäväni  ( jotta ei tule väärinkäsityksiä - hän ei kuulu aivan lähipiiriini! )  selitti, että hänen miehensä kun on niin kiltti.  Jäin sitä miettimään, että onkohan kovin harvinaista, että löytyy kiltti mies.  Ovatko miehet lähtökohtaisesti sitten ilkeitä tai yrmeitä tai välinpitämättömiä tai välittämättömiä? Jos mies on kiltti, niin tarkoittaako se siis sitä, että hän on harvinaisuus. En minä  vaan tiedä. Ja jos mies on kiltti, niin onko hän sitten myös "hiiri"? Hiiri vai mies - mies vai hiiri?

Onkos sitten kaikki naiset lähtökohtaisesti kilttejä? En minä vaan tiedä. Onkos sitten ylipäätään kukaan ilkeä? Ei ainakaan syntyessään. Enkä usko, että se kenenkään luonteenpiirteisiin kuuluisikaan. Miksi sitten tulee ns. ilkeitä ihmisiä - kuinka niitä syntyy.

Nämä ovat asioita, jotka eivät heilauta minun elämääni minnekään. Kunhan jäin vaan miettimään. Vastausta en ole keksinyt enkä ehkä niin  pohtinutkaan. Olisi vaan muuten mukavaa kuulla jonkun toisen ajatuksia tuosta aiheesta : "kiltti mies".